dimecres, 7 d’abril del 2010

UD Les Fonts - Arec Terrassa

Quan fa un any i escaig pensàvem en un projecte per la ciutat de Terrassa d'Associació d'Atletisme com la que estem formant entre tots, va sorgir la possibilitat de fer una aproximació i recolzar-nos mútuament amb la Unió Esportiva Les Fonts.

En Jacobo, com a representant, ens proposava significar aquesta unió entre dues entitats que volen el foment i pràctica de l'esport. La intenció és animar a la gent a fer esport, de l'escola de futbol, basquet i altres esports que vagin surgint. Nosaltres apostarem fermament per l'atletisme i concretament pel que tots coneixem: de carrer. Ara s'ha vist la possibilitat de fer una apropament amb nosaltres i, a quin nivell ? . Donar-nos ressò. En Jacobo esdevé actualment vocal de la nostra junta i tot i manifestar-se poc coneixedor del mon de l'atletisme, a la nostra cursa que organitza en Jordi de l'Arec, hi ha estat membre actiu.

Pensem que la col·laboració serà, per part d'Arec Terrassa quan anem per pobles i ciutats, lluint el seu escut, ara també nostre, de la mateixa manera UD Les Fonts farà el mateix amb la nostra associació. Com veieu enguany continuem amb l’empresa d’ascensors Eledevall, i oberts a ofertes que puguin sorgir.

Els mitjans de comunicació en seran coneixedors i farem aquesta aposta per associacionisme a l’esport.

UD Les Fonts està culminant diferents tràmits per situar-se en un lloc destacat al barri i serà clau en la futura construcció d’equipaments esportius.

A nosaltres, econòmicament no ens afectarà en el que son les quotes dels nostres associats, ans al contrari. Continuarem basant en el que a les reunions venim dient, que abocarem tots els esforços en els nostres associats i amics. Augmentant amb avantatges i aquesta unió també tindrà els seus fruits, almenys això esperem.

Estem a punt de fer una nova comanda i per la millora de la nostra imatge, i quan tinguem la majoria de les vostres dades, afegirem els logos.

De cara el 2011, com exposarem a la propera reunió de juny, culminarem el nostre vestuari amb un xandall de la marca JOMA que ens farà anar vestits iguals, i també se'ns obre la possibilitat d'accés a nous serveis que poden sorgir d'aquestes col·laboracions amb la UD Les Fonts, que més endavant anirem detallant.

Us exposem un pre-disseny del futur equipatge, esperant que sigui del vostre grat i si teniu alguna inquietud la podeu fer arribar.

Moltes gràcies i: endavant.

Pep

Arec Terrassa


Image