dijous, 22 d’abril del 2010

Resultats Bombers i cròniques

Setmana de cursa de bombers i entrenaments forts.

http://www.cursabombers.com/

Crònica d'en Fran a la cursa dels bombers


Bemvolguts companys,

Com sabeu aquest matí s'ha cel.lebrat a Barcelona una nova edició, i ja van 12, de la Cursa dels Bombers, amb la meva participació i la del Jordi Renom, entre més de 15.000 atletes. La inscripció es va tancar en 18.000 inscrits.

Ha estat un matí amb un cel molt tapat però afortunadament sense pluja, el que ha fet l'ambient idoni per gaudir dels carrers de Barcelona des d'una perspectiva poc habitual. Dins una organització modèlica, la sortida a les 10h. ha estat amenitzada amb música i unes pantalles gegants a on hem pogut veure els atletes capdavanters que formen part de l'èlit de l'atletisme nacional i internacional: Chema Martinez, Kiprono Menjo, Marta Dominguez, Jesus España, Reyes Estevez.

El perfil és força planer, el que ens ha permés anar a un ritme viu i constant pràcticament durant tota la cursa. La pujada del Paral.lel no es fa gens complicada ja que es troba en els primers quilòmetres de la cursa. La resta és suau i amb poques oscilacions. S'agraeix la baixada de la Via Laietana, al final de la cursa, que permet l'últim esforç a bon ritme.

El guanyador de la prova ha estat, per tercera vegada consecutiva, l'atleta kenià Kiprono Menjo, amb un temps de 27'04", i una increïble mitja de 2'43" el quilòmetre. Seguit de Carlos Castillejo, Chema Martínez, Jesus España i Reyes Estévez. La primera fèmina en creuar la línia d'arribada ha estat la portuguessa Jessica Augusto, amb un temps de 32'07", en el lloc 21 de la classificació general. Nuria Fernandez i Marta Domínguez s'ha situat en el lloc segon i tercer.


Fins la propera.


També en Miguel Angel va tenir una gran actuació i millora de marca i ens deia:

Hola,

Os adjunto mi clasificación en la cursa dels bombers de hoy. La verdad es que me he encontrado muy bien durante toda la carrera, y por tercera vez consecutiva, he mejorado mi tiempo en los 10 km (46:51). Ahora a por el siguiente objetivo que es la media maraton de Girona, donde me estrenaré en la distancia.



Lloc
Nom








Ver gráfica


























4306 Miguel Angel Alvarez Gonzalez


46:51



Ver gráfica
5100
Fran Frutos Martinez


47:55



Ver gráfica
3743 Rafael R Carrera Cáceres



46:02



Ver gráfica











8489
Lluis Gallardo Ferrer



52:39



Ver gráfica


i en Joan Carles ens dona els seus entrenaments



Bon dia,

Felicitats a tots per els vostres resultants i marques.

Que bo es saber que sempre hi ha “Grocs” arreu.

Com a info, el passat diumenge vam anar 4 de l’Arec a fer un entrenament de muntanya.

Varem fer la Marxa de Les Ermites, a Castellar del Vallès aproximadament 47 Km amb 3.368m de desnivell acumulat us detallo els temps:

Carles Salmerón 6h

Agustín Martinez 6h

José A. Arévalo 7h

Juan C. Arévalo 7h

Malgrat que anàvem per lliure, Les Màkines (Agus i Carles) van arribar dels 10 primers, metre que el meu germà i jo vam fer 34º i 35º respectivament.
Ens ho vam passar d’allò més be, malgrat la pluja i la duresa de la prova.
Us seguirem informant dels nostres entrenaments especials de cara a l’estiu....

Salut

Juan Carlos Arévalo







.