dimarts, 30 d’abril del 2013

III Ultra Trail Barcelona

Aquest dissabte s'ha celebrat al Garraf la tercera edició de la Ultra Trail Barcelona, que aquest any es podia gaudir de tres distàncies de 21 (Speed Trail), 42 (Marathon Trail), 78 (Long Trail) i la prova reina de 114Km (Ultra Trail), totes quatre amb sortida i arribada a Sitges. La UTBCN aquest any forma part del Campionat de Catalunya d'Ultra-resistència FEEC.

La pluja i el fang han sigut els principals protagonistes de la cursa, ja que van estar present durant la major part del dia. Aquestes condicions, i el fet de realitzar una sortida conjunta amb les quatre modalitats amb 2000 participants inscrits, va fer que la major part dels participants patissin importants retencions durant els primers 10 Km, ja que gairebé eren tot corriols de pujada.

Recorregut de les diferents modalitats

L'AREC TERRASSA ha estat representat en les modalitats de Marathon Trail (MTBCN) i la Ultra Trail (UTBCN).

La Marathon Trail és una cursa de mig fons en el context de les curses d’Ultra Resistència amb 42Km i més de 1350m de desnivell positiu.

Perfil de la Mtbcn

En aquesta proba van participar l'Agustín Salvador, el Raúl López i el Toni Burgos, aquest últim va acabar fent la modalitat Speed Trail en 3h 53m.

La Ultra Trail finalment va ser de 108 Km i amb més de 5000 m de desnivell positiu degut a la retallada de 8Km a un bucle d' Olesa de Bonesvalls degut a l'estat del terreny per la pluja.

Perfil de la Utbcn

En aquesta modalitat va participar el Toni Fernández que va fer una magnífica cursa i acabant en una fantàstica 28a posició.