divendres, 30 de desembre del 2011

Resultats AREC TERRASSA

L'atleta Miguel Angel,  d' AREC TERRASSA va ser el nostre representant en la primera Sant Silvestre que es va celebrar a Riudellots. També ens anuncia que farà la Sant Silvestre Vallecana.

Et desitgem sort !!


464 Miguel Angel Alvarez Gonzalez 00:36:26 AREC TERRASSA


GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AMB 1033 ADULTS I 134 INFANTILS. UN TOTAL DE 1176 PARTICIPANTS 
CLASSIFICACIÓ SANT SILVESTRE RIUDELLOTENCA 2011
Com és tradicional, la Pujada a la Mola també ha estat un èxit de participació i també dos atletes d'AREC TERRASSA han volgut ser-hi presents.
I del magnífic portar del nostre amic Albert extraiem la següent informació:

Global: Bon ambient i èxit de participació a la 29èna pujada a Mola el dia de Nadal


Imatge 0 per Bon ambient i èxit de participació a la 29èna pujada a Mola el dia de Nadal
Avui 400 amics ens hem reunit a Can Robert per fer la tradicional pujada a la Mola, una excusa perfecta per fer lloc a l'àpat de Nadal.

La pujada a la Mola el dia de Nadal és una prova que organitza el Club Muntanyenc de Terrassa, i fa 29 anys que se celebra. Com més va, més gent té ganes de participar-hi i enguany, amb 400 inscrits, s'ha batut el rècord de participació.

Es tracta d'una prova no competitiva que consisteix a pujar a la Mola, el punt més elevat del massís de Sant Llorenç del Munt, des de Can Robert, una masia situada a la base de la muntanya.

Bo i la no competitivitat de la prova hi ha força nivell i tothom dóna el millor de si mateix. El més ràpid a arribar a dalt ha estat el Just Sociats, que ha completat el recorregut en 21 minuts i 20 segons. La primera dona en arribar ha estat la Mònica Ardid.

Després de la prova, i com també és tradició, hi ha hagut coca i cava per a tots els participants, i també un fabulós sorteig de material.

Al final, tothom content i satisfet, marxa cap a casa a fer el merescut dinar de Nadal.
94    Mañosa Margarit Daniel   30'19"   AREC Terrassa  
102  Carrera Cáceres Rafael     30'27"  AREC Terrassa
264 Mangot Casanovas Jordi    40'47" AREC Terrassa